En badevægt til dig og en kasse til blomsten

En badevægt til dig og en kasse til blomsten

For mange kan det være interessant at holde øje med vægten. Det kan næsten gå hen og blive en livsstil og et projekt at følge nøje øje med kroppens forandringer og sundhed. Nu produceres der ikke kun badevægte, som udelukkende fortæller om ens vægt. Man kan desuden få fat i nogle nu, som kan gøre en endnu klogere på hele ens sundhed.

Badevægte har gennem tiden både været et meget elsket og samtidig et meget hadet produkt. Nogle føler, at badevægten er en fjende og nogle omvendt. Men for at komme ind på noget helt andet, så kan man jo passende finde en ny kapilærkasse til blomsterne ude i haven. Man finder et stort udvalg af disse på internettet.

Avancerede badevægte

Overordnet set kan en normal vægt i princippet ikke sige noget helt nøjagtigt om ens generelle sundhed. Tallet på vægten er trods alt bare et tal. Dette tal på en normal badevægt siger ingenting om, hvor mange af de kilo, der er muskelmasse, og hvad der er fedt og andet. Men de kan de nyeste badevægte på markedet.

Selvvandende kasse

Hvis man både interesserer sig for sundhed og muskelmasse, kan det være, at man også er vild med kapilærkasser. De fleste danskere er vilde med at gå og nusse i haven. Planteelskere ved, at det nogle gange kan være svært at få vandet. Er det tilfældet, så er kapilærkassen kommet for at blive.

Planter i en kapilærkasse er smart. Det er den fordi, den får planternes rødder til kun at optage den egentlige nødvendige mængde vand. På den måde bliver planterne hverken over- eller undervandet. Hvis man tager på ferie, er kassen perfekt. Så kan man bare fylde en masse vand i jorden. Langsomt vil rødderne optage vandet efter behov.